Indul az Arsboni Lawtech Meetup!

 

A jogi szakma gyökeres átalakulás küszöbén áll. A digitális forradalom alapvetően alakítja át az ügyvédi hivatást. Mindez nem a távoli jövő, a legnagyobb ügyvédi irodák számítógépein már ma is ott zümmögnek a szerződéstípusokat felismerni és osztályozni képes algoritmusok.

Az Arsboni, az InvestCEE és az ELTA közös meetupján a lawtech élvonalát közelről ismerő szakértők tartanak rövid előadást, amit Q&A, majd kötetlen ismerkedés követ. 

Kóstolj bele ebbe a fesztelen műfajba, ahol többet tudhatsz meg a szakmád jövőjét érintő kérdésekről, mint bármelyik egyetemi szemináriumon! Emellett a szakma legjobbjaival ismerkedhetsz meg, mindezt kötetlen hangulatban, kellemes környezetben és teljesen ingyen!

Kik adnak elő?
Dr. Görgényi Orsolya, a Szecskay Ügyvédi Iroda partnere, 2015-2016 között a Fiatal Ügyvédek Nemzetközi Egyesületének (AIJA) elnöke, amely nemrégiben eBook-ot is publikált a mesterséges intelligencia jogi hivatásra gyakorolt hatásairól.
Beliczky László, az InteliArt vezetője, a Wolters Kluwer partnere a Praxys nevű online ügyvédi platform tervezéséről, megvalósításáról és működéséről.
Csak a hátsó sorból hallgatnád, vagy alig bírod visszatartani a kérdéseidet? A hozzád hasonló érdeklődésű fiatalok közössége érdekel? Versenyelőnyhöz jutnál felkészültségeddel?
Akkor itt a helyed!
Találkozzunk december 7-én 7 órakor a Preziben! További infókat folyamatosan teszünk közzé itt az oldalon, valamint az esemény facebook oldalán.
***

Teltház!

Nagyon örülünk, hogy ennyien jelentkeztetek!